top of page

UEYE SOLUTIONS

Det nye ansiktet til firmaet ditt starter her!

 Innovative digitale designløsninger

UEYE er et B2B designbyrå dedikert til å skape kommunikasjon mellom bedrifter og kunder gjennom estetikk og forskning.

 

Ved hjelp av Design Thinking skaper vi branding manuals, apper og nettsteder.

 

I dagens digitale verden sikrer vi at din digitale tjeneste eller produkt er oppdatert med de nyeste designtrendene for å bidra til å vokse virksomheten din.

PC with branding manual

Branding & identity

Fra oppstartsbedrifter til pågående firmaer, enten du leter etter et nytt manuelt design eller bare redesigner noen aspekter av ditt nåværende merke, kan denne tjenesten interessere deg. 

Våre artikler

Universal Design

Ideen om at produkter, tjenester og miljøer skal være tilgjengelige og brukbare for alle mennesker, uavhengig av alder, kultur, evner eller status.

UX Design Blog

I denne artikkelen skal vi utforske hvorfor prioritering UX-design for produktet eller tjenesten din er avgjørende for å tiltrekke og beholde brukere.

Branding

Vi har skissert en liste over noen avgjørende trinn som vil bidra til å forbedre måten selskapet ditt ser ut, føles og skaper dypere engasjement med kundene dine.

Kasusstudier

BKH Food Delivery App

UX/UI Design

BKH er en fast food chain som integrerte en matleveringstjeneste i sin ny app. Vi gjennomførte en UX-studie for å implementere den nye informasjonsarkitekturen til appen for å gjøre den så brukervennlig som mulig.

UI BKH

Vår filosofi

Vision

Vi er et innovativt design firma som er klar til å gjøre en global innvirkning, ved å bruke Design thinking. Vi tar sikte på å løse problemer over hele verden fra en omhyggelig undersøkt designløsning.

Oppdrag

Vårt oppdrag er å hjelpe både brukere og bedrifter med å nå deres endelige mål ved å sikre at visuelle og digitale produkter er enkle og brukervennlige. 

Verdier

Vi forstår viktigheten av innovasjon for å skape en bedre fremtid. Holder seg konstant oppdatert for å sikre at produktene skinner. Vi omfavner mangfold og er alltid åpne for å oppdage nye talenter og tilnærminger. 

bottom of page