top of page

Hvorfor
UEYE?

Vi skaper tettere kommunikasjon
mellom bedrifter og deres brukere.

Ueye white

UEYE er et Norge-basert digitalt designselskap dedikert til å skape tettere kommunikasjon mellom bedrifter og deres kunder gjennom iøynefallende estetikk og godt studert forskning.

 

Gjennom designtenkning er målet vårt å levere et profesjonelt resultat som utgjør en forskjell i hvordan bedriften din nærmer seg brukeren.

I dag er alt digitalisert, og derfor sørger vi for at din digitale tjeneste eller produkt er oppdatert med de nyeste designtrendene for å utvide virksomheten din.

Vår filosofi

Our philosophy

Vision

Vi er et innovativt design firma som er klar til å gjøre en global innvirkning, ved å bruke Design thinking. Vi tar sikte på å løse problemer over hele verden fra en omhyggelig undersøkt designløsning.

Mission

Vårt oppdrag er å hjelpe både brukere og bedrifter med å nå deres endelige mål ved å sikre at visuelle og digitale produkter er enkle og brukervennlige. 

Values

Vi forstår viktigheten av innovasjon for å skape en bedre fremtid. Holder seg konstant oppdatert for å sikre at produktene skinner. Vi omfavner mangfold og er alltid åpne for å oppdage nye talenter og tilnærminger. 

Vår forskningsprosess

For å forbedre brukeropplevelsen, gjennomfører vi heuristiske evalueringer som en del av vår designtenkning og datainnsamling. Disse evalueringene hjelper oss med å analysere og forstå hvordan dine brukere eller potensielle kunder interagerer med ditt produkt eller system. Vi undersøker nøye brukervennligheten, funksjonaliteten og brukeropplevelsen for å identifisere eventuelle utfordringer eller forbedringsområder.

calendar
Vector
Vector
dashboard
Vector
Vector
Vector
bottom of page